Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g4469g1385kcal55.4g325.8g8.9g138.5g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g281g1102kcal92.7g0g79.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton234g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g5072kcal297.6g659g177.4g277.4g
Valittu annoskoko5040g2536kcal148.8g329.5g88.7g138.7g
Annoskoko puolitettuna2520g1268kcal74.4g164.8g44.4g69.4g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646