Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g220g751kcal46.1g0g61.5g0g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1198g1318kcal275.6g0g18g0g
Punajuuri 433g166kcal4.3g29.9g0.9g10.8g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Parsakaali brokkoli 493g173kcal22.8g9.6g1.5g12.3g
Katkarapu 599g410kcal86.5g0g6.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1198g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka399g1398kcal30.4g315.5g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9189kcal950.8g755.4g234.6g62.6g
Valittu annoskoko5040g4594kcal475.4g377.7g117.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna2520g2297kcal237.7g188.9g58.7g15.7g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790