Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g603g3678kcal114.5g30.1g331.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale181g109kcal18.1g9g0.5g132g
Tattarijauho, Myllynparas422g1435kcal54.9g284.9g7.2g22.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g301g1085kcal51.2g141.7g23.2g48.2g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Fiber husk (1rkl=10g)121g12kcal1.8g0g0.7g102.5g
Vesi3014g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g338g2465kcal3.4g3.4g270.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g17777kcal494g983.8g1266.6g610.8g
Valittu annoskoko5040g8889kcal247g491.9g633.3g305.4g
Annoskoko puolitettuna2520g4444kcal123.5g246g316.7g152.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365