Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g514g924kcal38g20.5g71.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2054g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1035g3622kcal139.7g678.8g30g62.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g26g170kcal0g0g19g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1027g2337kcal195.1g0g174.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu77g200kcal23.9g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g14671kcal801.4g1428.2g615.4g134.6g
Valittu annoskoko5040g7336kcal400.7g714.1g307.7g67.3g
Annoskoko puolitettuna2520g3668kcal200.4g357.1g153.9g33.7g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978