Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1669g701kcal26.7g143.5g1.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]334g1102kcal90.1g0g80.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1001g267kcal33g31g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras401g1402kcal52.1g280.4g6g12g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1001g1642kcal250.3g9g66.1g0g
Herkkusieni säilyke 634g108kcal13.3g1.3g1.9g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g10441kcal931g930.4g311.6g54.4g
Valittu annoskoko5040g5221kcal465.5g465.2g155.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna2520g2610kcal232.8g232.6g77.9g13.6g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647