Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2400g768kcal72g112.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1200g4020kcal194.4g600g91.2g163.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 880g2676kcal77g487.5g16.7g122.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 130g421kcal37.8g9.1g26.1g39.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10082g22970kcal762.4g2418.8g1068g650.8g
Valittu annoskoko5041g11485kcal381.2g1209.4g534g325.4g
Annoskoko puolitettuna2520g5743kcal190.6g604.7g267g162.7g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528