Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 204g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen117g162kcal22.2g0g8.2g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)37g109kcal4.7g0g10.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g50g37kcal2.2g6.4g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore5.8g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g29g76kcal8.8g0.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g956kcal80.6g31.4g55.6g3.4g
Valittu annoskoko506g478kcal40.3g15.7g27.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna253g239kcal20.2g7.9g13.9g0.9g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278