Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Pennepasta, Gallo131g439kcal16.4g88.5g2g7.9g
Herkkusieni 109g17kcal2.3g0.3g0.4g1.6g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 120g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton39g28kcal3.7g1.6g0.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g87g12kcal1.7g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1228kcal48.8g182.6g32.6g19.4g
Valittu annoskoko506g614kcal24.4g91.3g16.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna253g307kcal12.2g45.7g8.2g4.9g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605