Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2002g482kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali brokkoli 1201g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Juusto, keskiarvo 400g1401kcal100.2g1g110.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1201g552kcal38.4g57.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Voi 60% rasvaa 168g916kcal1.5g0.8g102.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10104g8093kcal480g365.6g484g157.6g
Valittu annoskoko5052g4047kcal240g182.8g242g78.8g
Annoskoko puolitettuna2526g2023kcal120g91.4g121g39.4g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378