Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2998g1151kcal30g206.9g6g75g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )90g810kcal0g0g89.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Hunaja135g452kcal1.3g110.6g0g0g
Saksanpähkinä 210g1428kcal30.9g6.9g136.9g33.4g
Vuohenjuusto President900g2321kcal170.9g4.5g179.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g708g191kcal9.2g34g1.4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10104g12717kcal485.2g728g828.4g240.8g
Valittu annoskoko5052g6358kcal242.6g364g414.2g120.4g
Annoskoko puolitettuna2526g3179kcal121.3g182g207.1g60.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701