Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2407g770kcal72.2g113.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl401g3611kcal0g0g401.2g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1204g4032kcal195g601.8g91.5g163.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 883g2684kcal77.2g489g16.8g122.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 131g423kcal37.9g9.2g26.2g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g23039kcal764.6g2426.2g1071.4g652.8g
Valittu annoskoko5056g11519kcal382.3g1213.1g535.7g326.4g
Annoskoko puolitettuna2528g5760kcal191.2g606.6g267.9g163.2g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528