Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Polar 15% juustoraaste (150g)31g81kcal9.7g0g4.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g889kcal72.6g42.4g45g9g
Valittu annoskoko506g444kcal36.3g21.2g22.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna253g222kcal18.2g10.6g11.3g2.3g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200