Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Tomaatti, tuore169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g169kcal12.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g508kcal31g26.8g29g8.8g
Valittu annoskoko506g254kcal15.5g13.4g14.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna253g127kcal7.8g6.7g7.3g2.2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480