Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%225g383kcal45.1g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Mutti paseerattu tomaatti51g16kcal0.9g2.3g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g39g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1097kcal110.4g25.6g57.8g11g
Valittu annoskoko506g549kcal55.2g12.8g28.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna253g274kcal27.6g6.4g14.5g2.8g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963