Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 197g150kcal3.7g30.5g0.4g2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g84g122kcal12.7g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g46kcal4.6g6.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g831kcal54g78.2g32.2g5g
Valittu annoskoko506g416kcal27g39.1g16.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna253g208kcal13.5g19.6g8.1g1.3g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479