Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Purjosipuli 17g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 62g51kcal1g10.5g0g1.9g
Lanttu 62g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Chili, vihreä, tuore 6.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 17g29kcal1.3g0.4g2.5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g290kcal8.8g40g7.8g11g
Valittu annoskoko506g145kcal4.4g20g3.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna253g73kcal2.2g10g2g2.8g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855