Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.4g0.2g2g
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1014g813kcal59.6g76.4g29.2g11.8g
Valittu annoskoko507g407kcal29.8g38.2g14.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna254g203kcal14.9g19.1g7.3g3g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631