Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1332g2663kcal173.1g38.6g213.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1232g431kcal12.3g85g6.2g17.2g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen266g68kcal2.4g12.3g1.1g5.3g
Paprika vihreä 266g57kcal2.5g6.7g0.8g5.1g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 832g272kcal5.2g46.3g1.7g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g7343kcal412g438g448.2g114g
Valittu annoskoko5060g3671kcal206g219g224.1g57g
Annoskoko puolitettuna2530g1836kcal103g109.5g112.1g28.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889