Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1665g2763kcal316.3g0g166.4g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kidneypapu, suolaliemessä799g879kcal62.3g143.8g4g63.9g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g699g545kcal35.7g80.4g8.4g35g
Oliiviöljy 33g294kcal0g0g33.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1665g416kcal21.6g69.9g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g9903kcal877g607.4g431.6g204.6g
Valittu annoskoko5060g4952kcal438.5g303.7g215.8g102.3g
Annoskoko puolitettuna2530g2476kcal219.3g151.9g107.9g51.2g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502