Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g2499g4523kcal587.2g107.4g192.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl65g572kcal0g0g65g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g77kcal2.6g4.9g5.2g0.1g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.5g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1000g350kcal0g36g0g0g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g12420kcal1213.8g563.6g535.6g59.8g
Valittu annoskoko5060g6210kcal606.9g281.8g267.8g29.9g
Annoskoko puolitettuna2530g3105kcal303.5g140.9g133.9g15g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700