Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)801g2802kcal108.1g525.2g23.2g48g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2658kcal304.2g0g160.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1601g1281kcal67.3g208.2g14.4g49.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1001g1101kcal30g32g100.1g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g16746kcal1019.2g1530.8g715.6g195.2g
Valittu annoskoko5064g8373kcal509.6g765.4g357.8g97.6g
Annoskoko puolitettuna2532g4187kcal254.8g382.7g178.9g48.8g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390