Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)2278g1870kcal41g401g2.3g22.8g
Porkkana 526g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Sianliha keskiarvo 1139g2488kcal208.2g0g185.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 12g36kcal1.3g1.8g2.6g0.1g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10136g9260kcal512.8g884.2g384.2g79.8g
Valittu annoskoko5068g4630kcal256.4g442.1g192.1g39.9g
Annoskoko puolitettuna2534g2315kcal128.2g221.1g96.1g20g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129