Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g150g135kcal2.3g9g9.8g3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g150g68kcal2.3g11.3g1.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g113g130kcal18g2.1g5.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g94g103kcal21.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1014g871kcal88.4g44.8g37.2g6g
Valittu annoskoko507g436kcal44.2g22.4g18.6g3g
Annoskoko puolitettuna254g218kcal22.1g11.2g9.3g1.5g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961