Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)44g144kcal2.9g35g0.2g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Herkkusieni 29g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Herne, pakaste (rainbow)58g50kcal3.5g8.7g0g1.8g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g8.7g5.7kcal0.7g0.8g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)90g112kcal19.9g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g802kcal59.4g110.6g14.8g11.6g
Valittu annoskoko507g401kcal29.7g55.3g7.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna254g201kcal14.9g27.7g3.7g2.9g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317