Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g263g473kcal64.7g7.6g20.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g175g210kcal4.9g8.9g17.5g0.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g13g15kcal0.1g3g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1583kcal141.2g44.4g93.2g3g
Valittu annoskoko508g792kcal70.6g22.2g46.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna254g396kcal35.3g11.1g23.3g0.8g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117