Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g117g20kcal2.2g2.5g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g147kcal10g0g11.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 233g517kcal40.8g0g39.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g26g236kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1883kcal107.4g13.6g155.8g3.2g
Valittu annoskoko507g941kcal53.7g6.8g77.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna254g471kcal26.9g3.4g39g0.8g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492