Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 117g20kcal2.1g0.5g0.6g2.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell88g96kcal20.2g0g1.8g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g58g94kcal1.2g2.2g8.8g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g132g43kcal3.3g6.7g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g741kcal55.6g29.8g43.6g15.2g
Valittu annoskoko508g371kcal27.8g14.9g21.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna254g185kcal13.9g7.5g10.9g3.8g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901