Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka76g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.4g2.1g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 76g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.9g9kcal0g2.3g0g0g
Sinappi 2.9g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g2.9g5kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g58g18kcal0.6g2.3g0.2g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g396kcal9.2g46.6g14.8g14.8g
Valittu annoskoko507g198kcal4.6g23.3g7.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna254g99kcal2.3g11.7g3.7g3.7g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091