Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee350g427kcal73.4g0g14g0g
Osterikastike, Blue Dragon53g64kcal1.8g14.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%87g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1363kcal156g56.6g54.2g1.2g
Valittu annoskoko508g681kcal78g28.3g27.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna254g341kcal39g14.2g13.6g0.3g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312