Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Linssi, vihreä, go green149g502kcal43.1g84.6g1.5g45.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g149g156kcal11.9g20.8g3g14.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g44g50kcal2.6g2.2g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1889kcal119.6g233.4g58.4g126.8g
Valittu annoskoko508g945kcal59.8g116.7g29.2g63.4g
Annoskoko puolitettuna254g472kcal29.9g58.4g14.6g31.7g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506