Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g350g119kcal0.7g24.8g1g6.3g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g25g94kcal0g23.5g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g1575kcal8.8g238g62.8g14.8g
Valittu annoskoko508g787kcal4.4g119g31.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna254g394kcal2.2g59.5g15.7g3.7g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748