Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta224g605kcal16.8g109.8g11.2g11.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g130g481kcal18.1g94.2g3.2g5.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Basilika, tuore400g160kcal12.4g20g3.2g15.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g400g1360kcal100g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10148g13805kcal1171.6g631.4g733.8g89.4g
Valittu annoskoko5074g6902kcal585.8g315.7g366.9g44.7g
Annoskoko puolitettuna2537g3451kcal292.9g157.9g183.5g22.4g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159