Perunakiusaus

Tämä ruoka syntyi kun sienisalaatti jäi liian suolaiseksi ja piti tehdä siitä uutta ruokaa...

Uudestaan tätä voisi tehdä näin:

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pilkottu sipuli joukkoon kuullottumaan.

Kuori ja suikaloi perunat tikkumaisiksi, lisää kypsän jauhelihan joukkoon.

Lisää huuhdellut ja pilkotut rouskut, kuorittu ja pilkottu omena sekä kerma ja suola.

Mausta muilla mausteilla tarpeen mukaan, mustapippuri sopii hyvin.

Voit laittaa joukkoon myös muita juureksia tai kasviksia.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa 1,5 tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1998g1521kcal37.6g309.8g4g20g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 799g1819kcal151.9g0g135.9g0g
Sipuli 799g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Sieni rouskut, suolattu 799g208kcal12.5g18.4g4g23.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g9538kcal435.2g813.4g466.6g125.6g
Valittu annoskoko5076g4769kcal217.6g406.7g233.3g62.8g
Annoskoko puolitettuna2538g2384kcal108.8g203.4g116.7g31.4g
Arvot/100g100g94kcal4.3g8g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140521