Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g901g1532kcal171.3g0g90.1g0g
Sipuli kuivattu 20g55kcal2.1g7.1g0.3g7.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g34g52kcal1.9g9.9g0.5g0g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 901g885kcal27.6g179.6g3g9.1g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2254g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g901g1532kcal22.5g54.1g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g8473kcal463g519.6g482g40.2g
Valittu annoskoko5076g4237kcal231.5g259.8g241g20.1g
Annoskoko puolitettuna2538g2118kcal115.8g129.9g120.5g10.1g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659