Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 187g72kcal1.9g12.9g0.4g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g635kcal46g61.4g20g11.2g
Valittu annoskoko509g318kcal23g30.7g10g5.6g
Annoskoko puolitettuna254g159kcal11.5g15.4g5g2.8g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686