Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Kaali, valkokaali151g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g11g2.3kcal0g0.7g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.8g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Hunaja 5.3g17kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 72g40kcal0.6g8.9g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g75g89kcal2.3g3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g490kcal12.6g65g17.4g15.2g
Valittu annoskoko509g245kcal6.3g32.5g8.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna254g123kcal3.2g16.3g4.4g3.8g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316