TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g150g203kcal33g0g7.5g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 66g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g38g26kcal2.9g3.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g852kcal79g53g32.6g13.6g
Valittu annoskoko509g426kcal39.5g26.5g16.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna254g213kcal19.8g13.3g8.2g3.4g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755