Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1202g168kcal22.1g8.4g4.8g24g
Mango (tuore)1002g671kcal5g153.3g3g21g
Avokado, kuorittu, kivetön 1202g2383kcal31.6g9.3g233.3g80.6g
Verigreippi, annos 250g1002g521kcal9g131.3g2g20g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g501g4509kcal0g0g501g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g150g152kcal0g31.6g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g16854kcal137.6g675.4g1488.8g291.2g
Valittu annoskoko5080g8427kcal68.8g337.7g744.4g145.6g
Annoskoko puolitettuna2540g4214kcal34.4g168.9g372.2g72.8g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037