Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 334g101kcal3.1g17g0.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen150g60kcal3g13.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g167g60kcal1g3.7g1.8g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g3336g1268kcal36.7g276.9g3.3g53.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)334g550kcal10g13.3g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g4326kcal115.8g663.2g129g132.4g
Valittu annoskoko5080g2163kcal57.9g331.6g64.5g66.2g
Annoskoko puolitettuna2540g1081kcal29g165.8g32.3g33.1g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792