Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2019g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 202g150kcal26.5g2.2g0.8g13.9g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 218g1928kcal0g0g218.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2625g9006kcal267.5g1837.3g31.5g91.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g22170kcal588g3679g500.8g211.6g
Valittu annoskoko5088g11085kcal294g1839.5g250.4g105.8g
Annoskoko puolitettuna2544g5542kcal147g919.8g125.2g52.9g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760