Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen2993g8440kcal326.2g1454.6g203.5g92.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1018g4070kcal56g44.8g407g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1078g4170kcal161.6g32.3g377.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g33361kcal1087.6g3063.4g1975.2g185.6g
Valittu annoskoko5088g16680kcal543.8g1531.7g987.6g92.8g
Annoskoko puolitettuna2544g8340kcal271.9g765.9g493.8g46.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890