Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1216g4256kcal158.1g826.9g4.9g46.2g
Ruisjauho Pirkka360g1099kcal35g219.8g7.2g54g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g27g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)901g270kcal9g36g3.6g1.8g
Kebablastu 300g, pouttu676g1689kcal101.3g33.8g128.4g6.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g631g378kcal2.5g94.6g0.6g8.8g
Pizzajuusto, valio338g1149kcal84.4g0g87.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10188g18479kcal780.6g2422.2g555g235.2g
Valittu annoskoko5094g9240kcal390.3g1211.1g277.5g117.6g
Annoskoko puolitettuna2547g4620kcal195.2g605.6g138.8g58.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029