Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2799g1770kcal84g134.3g97.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g364g1164kcal40g232.8g8g40g
Vehnäjauho, sunnuntai728g2547kcal87.3g516.6g15.3g21.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi 280g2030kcal3.3g1.1g227.5g0g
Rypsiöljy 252g2227kcal0g0g251.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 658g826kcal72.3g1.7g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g21128kcal573.8g1773g1319.8g123.6g
Valittu annoskoko5096g10564kcal286.9g886.5g659.9g61.8g
Annoskoko puolitettuna2548g5282kcal143.5g443.3g330g30.9g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197