Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2240g3114kcal425.6g0g156.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1680g1159kcal67.2g184.8g13.4g52.1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g1120g3763kcal89.6g795.2g24.6g52.6g
Lihaliemikuutio Maggi56g157kcal5g3.9g12.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g16386kcal1174.8g1967.8g415.4g209.6g
Valittu annoskoko5096g8193kcal587.4g983.9g207.7g104.8g
Annoskoko puolitettuna2548g4096kcal293.7g492g103.9g52.4g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988