Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 701g1487kcal69.6g6.4g133.2g0.2g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1051g599kcal14.7g130.4g2.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 421g125kcal8g14.7g1.1g10.3g
Vesi, vesijohtovesi 2804g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix70g35kcal1.1g7g0.4g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Ruohosipuli 14g3.2kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g4628kcal191.2g330.8g278.6g29.6g
Valittu annoskoko5096g2314kcal95.6g165.4g139.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna2548g1157kcal47.8g82.7g69.7g7.4g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845