Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g17g11kcal0.6g0.8g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g25g87kcal0.9g20.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g223kcal5.2g42.2g3.8g1.6g
Valittu annoskoko51g111kcal2.6g21.1g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g56kcal1.3g10.6g1g0.4g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483