Pähkinä-kinuskikakku
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.
Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.
Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.
Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.
Ripottele pohjan päälle.
Kaada päälle kinuskikastike.
Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.
Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.
Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.
Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.
Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).
(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa
Pampupala