Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 7g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g11g6kcal0.1g1.3g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 4.2g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g47kcal1.8g3.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko51g23kcal0.9g1.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal0.5g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.8g3.3g2.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845