Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g10g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 14g10kcal0.2g2g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g81kcal5.2g5.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko51g40kcal2.6g2.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g20kcal1.3g1.4g1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5.1g5.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759