Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 20g8.7kcal0.1g1.2g0g1.2g
Porkkanaraaste 200g20g5.3kcal0.1g1g0g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g46kcal0g11.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.4g2.6kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g125kcal0.4g28g0.4g3.4g
Valittu annoskoko51g62kcal0.2g14g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal0.1g7g0.1g0.9g
Arvot/100g100g122kcal0.4g27.4g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669